Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 Knoblauchzehen
- 2 EL Oregano, getrocknet
- 1 TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf (volitelně)
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kreuzkümmel (Cumin), gemahlen
- 100 g Weißweinessig
- 150 g Orangensaft
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 2 TL Salz
- 1000 g Schweinefleisch, ohne Knochen, durchwachsen (z.B. Schweinenacken), in Würfeln (4 cm)
- 20 g Öl
- 20 g Schweineschmalz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1227 kJ / 293 kcal
- Protein
- 36 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wan Tans (frittierte Teigtaschen)
30 min
Beef Madras
1h 30min
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1 godz. 35 min
Chickenwings mit Erdnuss-Sauce
45 min
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35min
Thai-Hähnchen in Wan-Tan-Schalen
45 min
Schweinebauch mit Kimchi
35min
Rindfleischkebabs mit Tomatensalsa
1 godz. 35 min
Chili-Cheese-Bällchen
40 min
Dhokla
30 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2 Std. 10 Min
Massaman Curry mit Rindfleisch
40 min