Pappardelle mit Lammragout

Pappardelle mit Lammragout

4.4 47 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 1hod.
4 Portionen

Suroviny

  • Pecorino in Stücken
    70 g
  • Lammfleisch, sehnenfrei, ohne Knochen in Würfeln (2 cm)
    400 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Möhren in Stücken (2-3 cm)
    50 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Rosmarin Nadeln abgezupft
    1 Zweiglein
  • natives Olivenöl
    30 g
  • Rotwein
    100 g
  • Eiertomaten in Stücken (2-3 cm)
    150 g
    150 g geschälte Tomaten, in Stücken (2-3 cm)
  • Salz und mehr zum Kochen
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Wasser zum Kochen der Nudeln
  • Pappardelle trocken
    360 g

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 35 g
Kalorie 2586 kJ / 618 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 74 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...