Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Pecorino, in Stücken
- 400 g Lammfleisch, sehnenfrei, ohne Knochen, in Würfeln (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Möhren, in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Zweiglein Rosmarin, Nadeln abgezupft
- 30 g natives Olivenöl
- 100 g Rotwein
-
150
g Eiertomaten, in Stücken (2-3 cm)
nebo 150 g geschälte Tomaten, in Stücken (2-3 cm) - 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- 1 Prise Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 360 g Pappardelle, trocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2586 kJ / 618 kcal
- Protein
- 35 g
- Sacharidy
- 74 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zucchini-Salsiccia-Pasta
35min
Hackbällchen in Rotwein-Sugo
1 Std. 20 Min
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 min
Pasta alla Putanesca
45min
Perlhuhn Quatre-Épices
50min
Karibisches Lammragout mit Reiskugeln
9h 15min
Lamm mit Artischocken
1 godz. 30 min
Shrimp Creole
40min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30 min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20min
Kalbsragout mit Erbsen
1 Std. 15 Min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40min