
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g Pecorino in Stücken
- 400 g Lammfleisch, sehnenfrei, ohne Knochen in Würfeln (2 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Möhren in Stücken (2-3 cm)
- 100 g Zwiebeln halbiert
- 1 Zweiglein Rosmarin Nadeln abgezupft
- 30 g natives Olivenöl
- 100 g Rotwein
-
150
g Eiertomaten in Stücken (2-3 cm)
nebo 150 g geschälte Tomaten in Stücken (2-3 cm) - 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- 1 Prise Pfeffer
- Wasser zum Kochen der Nudeln
- 360 g Pappardelle trocken
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 618 kcal / 2586 kJ
- Protein
- 35 g
- Tuk
- 20 g
- Sacharidy
- 74 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta alla Putanesca
45 Min
Safran-Hühnchen-Penne
35 Min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 Min
Boeuf Bourguignon
1 Std. 30 Min
Schwarze Linguine
45 Min
Saltimbocca auf Erbsen-Polenta
30 Min
Boeuf Bourguignon
9 Std. 30 Min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1 Std. 5 Min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15 Min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45 Min
Orecchiette mit Salsiccia-Sauce
40 Min
Sauce alla Puttanesca
25 Min