Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 Salatgurke, geschält, enttkernt, in Stücken
- 4 - 5 Essiggurkerl, klein
- 1 - 1 ¼ TL Salz
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Bund Petersilie, frisch, Blättchen abgezupft
- 1 roter Paprika (à ca. 150 g), in Stücken
- 200 - 250 g Sauerrahm
- 20 g Mayonnaise
- 35 g Essig
- 1 TL Zucker
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Wasser
- 300 g Fisolen, tiefgekühlt
- 4 Eier (Größe M)
- 2 Knackwürste
- 1 Bund Schnittlauch, frisch
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1709 kJ / 408 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 32 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tafelspitz mit Wurzelsauce
2 godz.
Blunzenpackerl
50min
Überbackene Speckknödel
1h 30 min
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Salzburger Bierfleisch
6 godz. 50 min
Fischgulasch
40 Min
Nudelsalat mit Joghurtdressing
45 min
G’selchtes mit Sauerkraut und Semmelknödeln
1h
Rindsrouladen mit Käse-Speck-Fülle
1h 40 min
Budapester Wurstsalat
20 min
Schweinsbraten in Bierdampf mit Kruste
2 godz. 40 min
Rindsrouladen
1h 30 min