Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Suppengemüse, in Stücken (4 cm)
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Wasser
- 20 g Weißweinessig
- 50 g Weißwein
- 100 g Schlagobers
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Kren, frisch gerissen, etwas mehr zum Garnieren
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 800 g Schweinslungenbraten
- Salz zum Würzen
- 500 g Erdäpfel, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 1 EL Maisstärke
- 25 g Butter, kalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 131 mg
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1h
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Krautfleisch
1h 40min
Eingebrannte Erdäpfel mit Gurkerl
55min
Fiakergulasch
2 Std. 15 Min
Paprikahendl
1h
Blunzen-Erdäpfel-Strudel
1 Std. 15 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Tafelspitz mit Semmelkren
1 Std. 20 Min
Rindsrouladen
1h 30min