Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 600 g Suppengemüse, in Stücken (4 cm)
- 40 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Wasser
- 20 g Weißweinessig
- 50 g Weißwein
- 100 g Schlagobers
-
1
Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l)
nebo 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 1 TL Kren, frisch gerissen, etwas mehr zum Garnieren
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen, etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Cayennepfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
- ¼ TL Thymian, getrocknet
- 800 g Schweinslungenbraten
- Salz zum Würzen
- 500 g Erdäpfel, geschält, in Würfeln (1 cm)
- 1 EL Maisstärke
- 25 g Butter, kalt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1673 kJ / 400 kcal
- Protein
- 33 g
- Sacharidy
- 31 g
- Tuk
- 15 g
- Nasycený tuk
- 8 g
- Vláknina
- 6 g
- Sodík
- 131 mg
Alternativní recepty
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1h
Paprikahendl
1h
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1h
Kohlrabi in Dillsauce mit Heurigen Erdäpfeln und Knackern
55 min
Geschnetzeltes vom Schwein
40 Min
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1h 15min
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Rehragout
1h 15min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2 Std. 45 Min
Tafelspitz mit Semmelkren
1h 20 min
Rindsrouladen
1h 30 min
Gefülltes Brathenderl
1 godz. 45 min