
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Zwiebeln geviertelt
- 2 Knoblauchzehen halbiert
- 20 g Öl etwas mehr zum Braten
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut
- 1 EL Paprikapulver, edelsüß
-
2 - 3
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 15 g Dijonsenf
- 20 g Paradeismark
- 200 g Fisolen, tiefgekühlt in Stücken (siehe Variation)
- 150 g Wasser
- 5 Stängel Petersilie Blättchen abgezupft
- 300 - 400 g Pilze, frisch (siehe Tipp)
- etwas Salz
- 150 g Schlagobers
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 354 kcal / 1482 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 22 g
- Sacharidy
- 12 g
- Vláknina
- 4 g
- Nasycený tuk
- 10 g
- Sodík
- 122 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Szegediner Gulasch mit Erdäpfeln
1hod.
Faschierte Bällchen in Paradeissauce mit Petersilerdäpfeln
1hod.
Fisolenfleisch
1hod.
Wilder Wurzel-Topf
2hod. 45min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1hod.
Rinderfilet à la Esterhazy
50min
Hühnergeschnetzeltes mit Paprika und Reis
50min
Putengulasch mit Erdäpfeln
35min
Boef Stroganoff
50min
Fleischbällchen in Tomatensauce
35min
Schweinslungenbraten in Pfeffer-Rahm-Sauce mit Speckfisolen
50min
Faschierter Braten - Stefaniebraten
2hod. 45min