Kompatibilní verze
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Kren, frisch, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Butter
- 500 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Rindfleisch von der Schulter (Schulterscherzel), in Würfeln (3 cm)
- 600 g Erdäpfel, mehlig, in Scheiben (1 cm)
- 350 - 400 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel)
- ½ TL Salz, etwas mehr für das Gemüse
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 Prise frisch gemahlener Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1598 kJ / 382 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Schweinslungenbraten mit Letscho und Ei
1h
Fisolenfleisch
1h
Rindergulasch mit Semmelknödeln
1h 30min
Putenrouladen mit Petersilerdäpfeln
1 Std. 15 Min
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Kalbsrouladen mit Bohnenstampf
45 Min
Boef Stroganoff
50 Min
Wurzelfleisch
1h
Schweinslungenbraten mit Spargel
1 godz. 10 min
Paprikahendl
1h
Schweinslungenbraten mit Erdäpfel-Sellerie-Stampf
1h 5min
Rindsrouladen
1h 30min