Kompatibilní verze
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g Kren, frisch, geschält, in Scheiben (5 mm)
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- 80 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Butter
- 500 g Wasser
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Rindfleisch von der Schulter (Schulterscherzel), in Würfeln (3 cm)
- 600 g Erdäpfel, mehlig, in Scheiben (1 cm)
- 350 - 400 g Suppengemüse (z.B. Karotte, gelbe Rübe, Sellerie, Petersilienwurzel)
- ½ TL Salz, etwas mehr für das Gemüse
- 2 EL Sonnenblumenöl
- 1 TL Kümmel, ganz
- 1 Prise frisch gemahlener Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1598 kJ / 382 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Rindsrouladen
1 Std. 30 Min
Boef Stroganoff
50 Min
Majoranfleisch mit Erdäpfel-Sellerie-Püree
1 Std.
Rindfleisch Stroganoff mit Kartoffeln
1 Std. 10 Min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min
Wurzelfleisch
1 Std.
Geschnetzeltes vom Schwein
40min
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45min
Italienisches Schweineragout
50 Min
Ripperl in Paradeiser-Chili-Sauce
1 Std. 30 Min
Reisfleisch (mit Kalbfleisch)
1 Std. 25 Min
Fisolenfleisch
1 Std.