
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g de gruyère
- 350 g de chair de potiron détaillée en morceaux
- 30 g d'huile d'olive
- 550 g d'eau
- ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de pâtes sèches type conchiglie
- 200 g de lardons fumés
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 602 kcal / 2527 kJ
- Protein
- 25.5 g
- Tuk
- 29 g
- Sacharidy
- 59.3 g
- Vláknina
- 4.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gnocchi aux épinards
1hod. 5min
Gnocchis de butternut
1hod. 35min
Risotto aux épinards et crème au safran
40min
Gnocchi au potiron jaune
1hod. 15min
Crozetto aux lardons et poivrons
40min
Gratin de panais au parmesan et aux noisettes
1hod. 15min
Roulé de potiron
1hod. 30min
Crumble de potiron et jambon
1hod. 10min
One pot pasta à la courge, lardons et noisettes
45min
Conchiglioni aux épinards et ricotta
1hod. 10min
Risotto au potiron
35min
Risotto de potiron au lait de coco
40min