Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 pera, sbucciata, a tocchetti
- 200 g di stracchino o crescenza a pezzi
- 160 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaino di Rum
- 1 cucchiaino di erba cipollina secca tritata
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- 1 pera, sbucciata, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Torta salata con pomodorini e olive
1 godz. 10 min
Cheesecake al forno con fagiolini
2 Std.
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1 Std.
Focaccia pere e gorgonzola
1 godz. 55 min
Quiche asparagi e bacon
1h 45 min
Lasagne pecorino e cavolo nero
1h 40 min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 Std.
Mini bonet
2 Std.
Strüdel salato di zucca e ricotta
2 Std.
Quiche di salmone e porri
1 godz. 25 min
Bonèt
2 Std.