Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pasta al vino
- 100 g di vino bianco secco
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino di sale
Ripieno
- 1 pera, sbucciata, a tocchetti
- 200 g di stracchino o crescenza a pezzi
- 160 g di Gorgonzola dolce, a pezzi
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato + q.b.
- 2 uova
- 1 cucchiaino di Rum
- 1 cucchiaino di erba cipollina secca tritata
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 1 pizzico di sale
- 1 pera, sbucciata, a fettine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1782 kJ / 426 kcal
- Protein
- 17.3 g
- Sacharidy
- 34.2 g
- Tuk
- 25.4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1h 20min
Sfogliata ai peperoni e stracciatella
1h
Tarte tatin ai pomodori
50 Min
Quiche di patate, porri e ananas
2 Std. 20 Min
Quiche asparagi e bacon
1 Std. 45 Min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1h
Torta salata al tonno e ciliegini
1h 30min
Pecan pie
2hod. 30min
Quiche di salmone e porri
1h 25min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50min
Quiche ai finocchi e porri
1 godz. 10 min