
Kompatibilní verze
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di patate e castagne
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a fette
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Sugo di porri e speck
- 30 g di burro morbido
- 200 g di porri la parte bianca, a rondelle
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di speck a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 645 kcal / 2699.9 kJ
- Protein
- 29.2 g
- Tuk
- 21.6 g
- Sacharidy
- 97.6 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana miele, noci e gorgonzola
1hod.
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Spatzle con burrata e carciofi
50min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Gnocchetti di ricotta al tartufo
50min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di zucca al Taleggio
1hod. 10min
Gnocchi di ricotta e barbabietola
1hod. 30min
Salsa verde "Bagnet"
15min