Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
TM5 TM31 TM6

Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck

3.8 (18 hodnocení)

Suroviny

Gnocchi di patate e castagne

  • 700 g di acqua
  • 2 pizzichi di sale
  • 800 g di patate a fette
  • 200 g di farina tipo 0 + q.b.
  • 100 g di farina di castagne
  • 1 uovo
  • 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato

Sugo di porri e speck

  • 30 g di burro morbido
  • 200 g di porri, la parte bianca, a rondelle
  • 150 g di latte intero
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe
  • 150 g di speck a listarelle

Nutriční hodnoty
na 1 porzione
Kalorie
2699.9 kJ / 645 kcal
Protein
29.2 g
Sacharidy
97.6 g
Tuk
21.6 g
Vláknina
6.1 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty