Kompatibilní verze
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Gnocchi di patate e castagne
- 700 g di acqua
- 2 pizzichi di sale
- 800 g di patate a fette
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 g di farina di castagne
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
Sugo di porri e speck
- 30 g di burro morbido
- 200 g di porri, la parte bianca, a rondelle
- 150 g di latte intero
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 150 g di speck a listarelle
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2699.9 kJ / 645 kcal
- Protein
- 29.2 g
- Sacharidy
- 97.6 g
- Tuk
- 21.6 g
- Vláknina
- 6.1 g
Alternativní recepty
Spatzle verdi alla carbonara
1j
Gnocchi alla romana al pepe nero con radicchio e speck
2h 10min
Gnocchi verdi alla romana
1h 20min
Penne integrali con fonduta di porri
50 menit
Risotto timo e toma
35min
Gnocchi di sedano rapa con Castelmagno
45min
Polenta
1j
Risotto alla valdostana
35min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1j 40 menit
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi alla romana
1j 15 menit
Risotto ai porri e burrata
35min