Hříbkové rizoto

Hříbkové rizoto

4.2 10 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce

Suroviny

  • 1 svazek čerstvé petržele
  • 30 gramů šalotky napůl
  • 300 gramů čerstvých hříbků na kousky
    40 gramů směsi hub, sušených, na kousky
  • 30 gramů extra panenského olivového oleje
  • 320 gramů rýže na rizoto (Carnaroli, Arborio nebo parboiled, doba vaření - 14 minut)
  • 60 gramů bílého vína, suchého
  • 1 čajová lžička soli
    1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty
  • 800 gramů vody
  • 30 gramů másla na kousky

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porci

Protein 8.1 g
Kalorie 1861 kJ / 444 kcal
Tuk 14.4 g
Vláknina 2.1 g
Sacharidy 69.5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...