Zařízení & příslušenství
Hříbkové rizoto
Příprava 10min.
Celkový 35min.
4 porce
Suroviny
-
1 svazek čerstvé petržele
-
30 gramů šalotky napůl
-
40 gramů směsi hub, sušených, na kousky300 gramů čerstvých hříbků na kousky
-
30 gramů extra panenského olivového oleje
-
320 gramů rýže na rizoto (Carnaroli, Arborio nebo parboiled, doba vaření - 14 minut)
-
60 gramů bílého vína, suchého
-
1 vrchovatá čajová lžička masové dochucovací pasty1 čajová lžička soli
-
800 gramů vody
-
30 gramů másla na kousky
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Protein
8.1 g
Kalorie
1861 kJ /
444 kcal
Tuk
14.4 g
Vláknina
2.1 g
Sacharidy
69.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Tenkrát. Dnes. Navždy.
50 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Risottata mafaldine s krémovou houbovo-rajčatovou omáčkou
30min.
Šafránové rizoto s houbami
1hod. 15min.
Vanilkový Mille-feuille s karamelem a pekanovými ořechy
Žádné hodnocení
Veganský crumble s jablky, ořechy a rozinkami v rumu
9hod.
Pečené kuře v ciderové marinádě s pečenou zeleninou
1hod. 45min.
Chobotnice s cuketovým krémem
Žádné hodnocení
Veggie „Burritos“
20min.
Švestkový clafoutis (TM6)
1hod. 15min.
Bezlepkový chléb z domácí rýžové a sójové mouky
Žádné hodnocení
Risottata s lososem a houbami
45min.
Butter Chicken
1hod.
Boloňské špagety (TM7)
30min.