Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g d'eau
- 600 g de panais, coupés en morceaux
- 600 g de chair de potiron, coupée en morceaux
- 100 g de lait
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 30 g de beurre demi-sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 732 kJ / 175 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Sacharidy
- 27.2 g
- Tuk
- 4.8 g
- Vláknina
- 5.5 g
Alternativní recepty
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 min
Purée de topinambour au chocolat blanc
40 min
Purée carotte-pomme de terre
25 min
Purée aux trois racines
45 min
Purée carotte-coco
40 min
Purée potiron-orange
30 min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45 min
Purée de butternut et roulé de veau
50 min
Purée de patate douce au gingembre
30 min
Purée butternut-noisettes
50 min
Purée de panais et légumes d'hiver
40 min
Purée de panais aux vapeurs d'orange
40 min