Purée panais potiron

Purée panais potiron

4.6 211 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 45min.
6 portions

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 600 g de panais coupés en morceaux
  • 600 g de chair de potiron coupée en morceaux
  • 100 g de lait
  • 5 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 5 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de beurre demi-sel

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 3.8 g
Kalorie 732 kJ / 175 kcal
Tuk 4.8 g
Vláknina 5.5 g
Sacharidy 27.2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...