Purée panais potiron
TM6 TM5

Purée panais potiron

4.6 (190 hodnocení)

Suroviny

  • 500 g d'eau
  • 600 g de panais, coupés en morceaux
  • 600 g de chair de potiron, coupée en morceaux
  • 100 g de lait
  • 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 5 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 30 g de beurre demi-sel

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
732 kJ / 175 kcal
Protein
3.8 g
Sacharidy
27.2 g
Tuk
4.8 g
Vláknina
5.5 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty