Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de blancs de poireau (4 poireaux), coupés en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de miel
- 150 g de pommes de terre, détaillées en dés (2 cm)
- 200 g d'eau
- 300 g de lait
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
-
1
cube de bouillon de volaille
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 1 c. à café de curry en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 697 kJ / 165 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème d'endive au colombo
30 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40 Min
Crème de chou-fleur
30 Min
Velouté de panais au poivron rouge
35 Min
Soupe de panais
35 Min
Crème de chou-fleur
40 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35 Min
Velouté de carotte, pomme et curry
50 Min
Velouté de topinambour
45 Min
Velouté de carottes à la coriandre
35 Min
Velouté de carotte au lait de coco
50 Min