Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 600 g de blancs de poireau (4 poireaux), coupés en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 15 g de miel
- 150 g de pommes de terre, détaillées en dés (2 cm)
- 200 g d'eau
- 300 g de lait
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre 5 baies, à ajuster en fonction des goûts
-
1
cube de bouillon de volaille
nebo 1 cube de bouillon de légumes - 1 c. à café de curry en poudre
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 697 kJ / 165 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Sacharidy
- 19.3 g
- Tuk
- 7.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté patate douce et orange
30 min
Velouté de carotte au lait de coco
50min
Potage au poireau
30 min
Crème de brocoli aux noisettes
1 godz.
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de potiron au fromage ail et fines herbes
40min
Crème d'endive au colombo
30 min
Soupe de choux de Bruxelles et lentilles au curry
40min
Velouté de carotte, pomme et curry
50min
Velouté d'épinards au chèvre
35min