Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de châtaignes cuites et pelées en bocal (en réserver 6 pour la finition)
- 400 g de courge butternut, en dés
- 200 g d'eau
- 300 g de lait
- du sel
- noix de muscade fraîchement râpée
- 4 c. à soupe de crème liquide entière
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 641 kJ / 153 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 7 g
Alternativní recepty
Crème de chou-fleur à l'amande et saumon fumé
25 min
Velouté de panais à l'huile de noisette
55min
Soupe de panais à la cannelle
45min
Velouté onctueux de panais et châtaigne
40min
Soupe de panais
35min
Velouté de céleri-rave aux châtaignes, lard croustillant
40min
Crème de chou-fleur
40min
Velouté de châtaignes et céleri
40min
Soupe de potimarron au lard et tête-de-moine
50min
Velouté de topinambour
45min
Velouté de butternut et patate douce
35min
Crème de butternut au chorizo
30 min