Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 800 g de potimarron
- 1 oignon coupé en quatre
- 5 tranches de lard fumé fines, coupées en deux
- 15 g de beurre
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- poivre moulu
- 40 g de tête de moine, détaillée en rosettes
- sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1390.6 kJ / 332.4 kcal
- Protein
- 9.7 g
- Sacharidy
- 30.4 g
- Tuk
- 20.7 g
- Nasycený tuk
- 8.7 g
- Vláknina
- 5.2 g
- Sodík
- 477.3 mg
Alternativní recepty
Velouté de chou-fleur truffé et fourme d'Ambert
35min
Velouté de chou-fleur et foie gras poêlé
35min
Soupe de panais à la cannelle
45 Min
Velouté de potimarron à la châtaigne et au gorgonzola
45 Min
Velouté de chou-fleur au curry
35min
Soupe de courge butternut, curry et amandes
30 min
Crème de butternut aux châtaignes
35min
Velouté de céleri-rave, saint-jacques au lard
55min
Soupe de butternut et chantilly au gingembre
50min
Crème de butternut au chorizo
30 min
Velouté de potimarron au lard et aux châtaignes
35min
Velouté de butternut, bacon et comté
35min