![Acelgas con patatas y mejillones al vapor Acelgas con patatas y mejillones al vapor](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/97ED4028-6959-4094-82F6-94313BC019BD/Derivates/3e9b2977-7106-4aea-822a-6e7b6ea2ad93.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 g de patatas en trozos de 5 cm
- 300 - 350 g de acelgas (con penca) en trozos de 5 cm
- 500 g de mejillones
- 1 cucharadita de sal
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1056 kJ / 252 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 666.7 mg
Alternativní recepty
Sardinas en papillote con ensalada de judías verdes
1 Std.
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 Min
Palometa, puerros y guisantes al vapor de sidra
1 Std.
Menestra de verduras a la sidra
1 Std. 30 Min
Romanescu, gambones y almejas con salsa
1 Std. 20 Min
Crema de guisantes con navajas al vapor
50 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 Min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 Std.
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 Min
Coliflor salteada para dos
25 Min
Merluza con espinacas, gambas y salsa de piquillos
40 Min
Acelgas y ajetes con huevos
40 Min