Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de agua
- 500 g de patatas en trozos de 5 cm
- 300 - 350 g de acelgas (con penca) en trozos de 5 cm
- 500 g de mejillones
- 1 cucharadita de sal
- 4 dientes de ajo
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de pimentón
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1056 kJ / 252 kcal
- Protein
- 9.1 g
- Sacharidy
- 23 g
- Tuk
- 13.8 g
- Nasycený tuk
- 2.1 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 666.7 mg
Alternativní recepty
Judías verdes salteadas con tomates cherry
30 min
Coliflor al vapor con gulas en vinagreta de pimientos
1 godz.
Acelgas y ajetes con huevos
40min
Bacalao, espinacas y garbanzos en salsa de potaje
30 min
Pencas de acelga con beicon y nueces
30 min
Espinacas con patatas
30 min
Brócoli al vapor sobre crema de puerros al aroma de berberechos
45 min
Menestra de verduras a la sidra
1h 30min
Panaché de verduras de primavera con vinagreta de fresas
1 godz.
Espárragos blancos frescos guisados con huevos de codorniz
40min
Alcachofas con champiñones y beicon
50min
Coliflor salteada para dos
25min