![Tartar dos salmones Tartar dos salmones](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/762a89846134e76e8cb880eb3c66d432/Derivates/01ea1c5a4d23e73aaae6ae90792fd7df82eef49c.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g de salmón fresco sin piel ni espinas semicongelado, en trozos
- 50 g de zumo de lima
- 1 cucharada de salsa de soja
- 150 g de cebolla roja en cuartos
- 8 pepinillos en vinagre
- 1 cucharadita de salsa inglesa (salsa Worcestershire)
- 1 cucharadita de mostaza de Dijon
- 10 g de aceite de oliva
- 1 cucharada de alcaparras
- 150 g de salmón ahumado en dados de 1 cm.
- 1 aguacate grande, maduro
- 1 pellizco de sal
- 150 g de alcaparrones
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 729 kJ / 174 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 7.2 g
- Tuk
- 11.2 g
- Nasycený tuk
- 2.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
- Sodík
- 1653.7 mg
Alternativní recepty
Steak tartare con confitura de tomate concentrado para dos
1h 15 min
Blinis con tartar de salmón
1u. 20min
Steak tartare
30min
Bocata de rosbif
24 Std. 30 Min
Rigatonis rellenos de pollo de corral
40min
Royal de foie con caramelo
1 Std. 50 Min
Bloody Mary sin alcohol
5 min
Tartar de buey
10min
Vieiras con salsa de curry y azafrán
15min
Gravlax de salmón
60 Std. 30 Min
Lubina al vapor con aceite de albahaca sobre cremoso de patata
40min
Nécoras y cigalas al vapor
35min