
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tranches de jambon blanc découennées et coupées en morceaux
- 1 échalote
- 25 g de beurre
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 59 kcal / 250 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 2 g
- Sacharidy
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Verrine aux trois poivrons
55min
Verrines à l'italienne
3hod. 25min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs
1hod. 45min
Verrines estivales
12hod.
Verrine de ratatouille et gelée de tomate
2hod. 35min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Verrine saumon-endive
10min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1hod. 35min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3hod. 30min
Verrines de betterave au crabe
15min
Cannelés au thon
40min