Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tranches de jambon blanc, découennées et coupées en morceaux
- 1 échalote
- 25 g de beurre
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 250 kJ / 59 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 Min
Pannacotta aux œufs de saumon
3h
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Verrines à l'italienne
3u. 25min
Verrines estivales
12h
Verrine saumon-endive
10 Min
Verrine de gelée de pêche au thon et fines herbes
4 godz. 30 min
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Verrines de betterave au crabe
15 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 Min
Mousses de betterave en deux façons
15 Min