Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 tranches de jambon blanc, découennées et coupées en morceaux
- 1 échalote
- 25 g de beurre
- 500 g de petits pois surgelés
- 500 g d'eau
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 250 kJ / 59 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pannacotta aux œufs de saumon
3hod.
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Verrines estivales
12hod.
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1h 20min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Verrines à l'italienne
3 godz. 25 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3h 30min
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrine aux trois poivrons
55 Min
Verrine saumon-endive
10min
Mousses de betterave en deux façons
15min