Kompatibilní verze
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa
- 75 g beterraba cozida
- 1 ovo
- 100 g farinha tipo 65
- 80 g farinha de espelta
Recheio
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 500 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g polpa de tomate
- 100 g vinho branco
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 c. chá de açúcar
- 2 c. sopa de orégãos
- 500 g espinafres descongelados bem espremidos
- 500 g queijo ricota
- 1 pitada de pimenta
Béchamel
- 600 g leite
- 55 g farinha
- 40 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Queijo mozarela ralado q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3341.6 kJ / 798.7 kcal
- Protein
- 33.8 g
- Sacharidy
- 74.5 g
- Tuk
- 41 g
- Nasycený tuk
- 20.2 g
- Vláknina
- 9.7 g
- Sodík
- 1811.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hambúrgueres vegetarianos
50 menit
Estufado de lentilhas com legumes
1 Std. 45 Min
Risoto de legumes assados
45 Min
Gratinado de funcho vegan
1j 25 menit
Lasanha vegetariana
1 Std. 15 Min
Lasanha de abóbora e couve
1j 25 menit
Pataniscas de espinafres com tahini
25 min
Moussaka vegetariana
1h 10 min
Caril de legumes com bulgur
55 Min
Lasanha de legumes
1 Std. 15 Min
Quiche de espinafres com alho-francês
1h 10 min
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55 Min