Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Recheio
- 65 g queijo parmesão
- 500 g frango assado s/ osso
- 15 g coentros
- 10 g salsa
- 10 g manjericão
- 2 tiras de casca de limão
- 500 g queijo ricota
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Molho
- 50 g chalota
-
1
c. chá de caldo de galinha caseiro
nebo 1 cubo de caldo de galinha - 25 g amido de milho
- 5 g mostarda
- 1 pitada de pimenta preta
- 500 g água
- 150 g espargos verdes cortados em pedaços
- 50 g crème fraîche
Crepes
- 500 g leite
- 250 g farinha tipo 65
- 4 ovos
- 30 g azeite, mais q.b. p/ untar
- ½ c. chá de sal
- Manteiga q.b. p/ untar
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 854 kJ / 204 kcal
- Protein
- 15 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coxas de galinha teriyaki
3h 5min
Spanakopitas de carne e espinafres
1 godz. 5 min
Buns de porco a vapor
4h
Caril de línguas de bacalhau com arroz ao vapor
1h 30min
Goulash com dumplings
1h 30min
Enchiladas de frango
1h
Rebuçados de ricota com molho de tomate e ervilhas
40min
Sopa asiática com almôndegas de peru
30min
Tarte de frango, cogumelos e sidra
2h 30 min
Vichyssoise de espargos
40min
Creme de cenoura, leite de coco e caril
45min
Massa com frango e pesto de curgete
1h 10min