Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 300 gramů brambor, oloupaných a nakrájených na kostičky (2 x 2 cm)
- 900 gramů vody
-
2
kostky masového bujónu
nebo 2 vrchovaté polévkové lžíce dochucovací pasty, domácí, masové - 200 gramů rukoly
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
-
150
gramů kozího sýru, čerstvého, měkkého
nebo 150 gramů čerstvého sýru, z kravského mléka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Protein
- 4.27 g
- Sacharidy
- 13.25 g
- Tuk
- 7.28 g
- Vláknina
- 1.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mrkvová krémová polévka
30 Min
Krémová polévka z rukoly
30 Min
Květáková polévka s kari a mandlovým mlékem
40min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1h 10min
Cuketová polévka se žampióny
30 Min
Žampiónová krémová polévka
20 Min
Hráškové pesto se špenátem
15min
Extra výživná vegetariánská polévka
30 Min
Vegetariánské chilli
1h 5min
Cuketový krém s modrým sýrem
25 Min
Polévka z červené řepy s bylinkovými knedlíčky
1h 10min