Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 gramů cibule, napůl
- 20 gramů olivového oleje
- 300 gramů brambor, oloupaných a nakrájených na kostičky (2 x 2 cm)
- 900 gramů vody
-
2
kostky masového bujónu
nebo 2 vrchovaté polévkové lžíce dochucovací pasty, domácí, masové - 200 gramů rukoly
- 1 čajová lžička soli
- 1 špetka pepře černého, mletého
-
150
gramů kozího sýru, čerstvého, měkkého
nebo 150 gramů čerstvého sýru, z kravského mléka
- Nutriční hodnoty
- na 1 porci
- Kalorie
- 553 kJ / 132 kcal
- Protein
- 4.27 g
- Sacharidy
- 13.25 g
- Tuk
- 7.28 g
- Vláknina
- 1.85 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cuketový krém s modrým sýrem
25 Min
Okurková polévka s krevetovým špízem
35 Min
Rizoto s uzeným lososem a pórkem
40 Min
Krémová polévka z rukoly
30 Min
Mrkvová kari krémová polévka (raw)
10 Min
Špenátová polévka s pomerančem a mrkví
25 Min
Fenyklová polévka se sýrem
35 Min
Rizoto s krémovou rukolou
40 Min
Polévka z červené řepy
40 Min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 Min
Polévka červená z řepy
35 Min
Jemná celerová polévka s ovesnými vločkami
35 Min