Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 frutti della passione
- 10 code di scampi, pulite
- ½ scalogno
- 35 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di riso Carnaroli (cottura 15 minuti)
- 30 g di vino bianco secco
- 220 g di acqua
- 1 cucchiaio di dado per brodo di pesce
- burro, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1962 kJ / 469 kcal
- Protein
- 15.2 g
- Sacharidy
- 60.2 g
- Tuk
- 18.6 g
- Vláknina
- 8.3 g
Alternativní recepty
Abbracci di polpo su crema di patate allo zafferano
45min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min
Risotto con salmone agli agrumi
50min
Linguine con salsa di melagrana e gamberoni
1h
Polpo arrosto con avocado, anguria e aceto al lampone (di Mirko Ronzoni)
1h 10min
Risotto con gamberetti su crema di piselli
50min
Capesante al profumo di arancia
1h 10min
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Riso speziato con gamberi e ananas
40min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Risotto al nero di calamari
40min
Risotto al nero di seppia
35 Min