Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o tipo linguine
- 100 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 55.6 g
- Tuk
- 29.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Carbonara vegana
30min
Linguine alla carbonara di zucchine
30min
Trenette al pesto
45min
Insalata con primo sale e noci
20min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4h
Cannelloni di zucca
1h 50 min.
Pasta con pesto rosso (senza glutine)
25min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min