Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o tipo linguine
- 100 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2217 kJ / 530 kcal
- Protein
- 14.5 g
- Sacharidy
- 55.6 g
- Tuk
- 29.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2h 40min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55 Min
Pasta ricotta e pomodorini
30min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1 Std. 25 Min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Pasta sfiziosa
30min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Fusilli tricolore
30min
Spaghetti alla "Norma"
1 Std. 30 Min