
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pecorino a pezzi (3-4 cm)
- 30 g di pinoli
- ½ spicchio di aglio
- 80 g di foglie di basilico fresche lavate e asciugate delicatamente
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 1200 g di acqua
- 250 g di patate a pezzi (1-2 cm)
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di pasta secca tipo trenette o tipo linguine
- 100 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (3-4 cm)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 530 kcal / 2217 kJ
- Protein
- 14.5 g
- Tuk
- 29.3 g
- Sacharidy
- 55.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Orecchiette ai broccoli
2hod. 40min
Sedanini al forno alla mediterranea
45min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Pasta feta e pomodorini
30min
Manhattan
10min
Sformato di pasta e chorizo
30min
Penne lisce al ragù di trevisana
40min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55min
Fusilli ai legumi e verdure di primavera
40min
Pasta risottata con cavolfiori e fagiolini
40min
Bucatini con i cavolfiori (Pasta chi vruccoli)
1hod.