Kompatibilní verze
Pataniscas de feijão-frade com puré de nabo e batata-doce
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Puré
- 50 g manteiga
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 500 g nabo cortado em pedaços pequenos
-
500
g batata-doce roxa cortada em pedaços pequenos
nebo 500 g batata-doce cortada em pedaços pequenos - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Pataniscas
- 25 g salsa
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 5 ovos
- 400 g farinha tipo 65
- 200 g cerveja
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 400 g feijão-frade cozido escorrido
- Óleo q.b. p/ fritar
- 1 limão p/ servir
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2285.1 kJ / 546.2 kcal
- Protein
- 17.7 g
- Sacharidy
- 90.4 g
- Tuk
- 11.9 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 10.2 g
- Sodík
- 1132.4 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Schnitzel de grão com arroz de tomate
40min
Hambúrgueres de grão-de-bico e quinoa
10min
Tarte de polenta e curgete
50min
Almôndegas de beringela
1h
Hambúrgueres vegetarianos
24h
Empadão de batata-doce e lentilhas
2h 30min
Hambúrgueres de lentilhas em pão de beterraba com maionese vegan
4h 20min
Assado de grão
1h
Assado de cenoura com amendoim
55min
Hambúrgueres de noz e feijão
1h 45min
Tarte vegetariana
1h
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55min