Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 220 g batata-doce de polpa laranja cortada em cubos médios
- 150 g cebola branca cortada em pedaços
- 200 g castanhas descongeladas
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 c. chá de erva-doce em grão
- 10 g cebolinho picado, mais q.b. p/ guarnecer
- 40 g manteiga, mais q.b. p/ assar
- 20 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 80 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
- 750 g água
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 100 g queijo feta esfarelado
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1826 kJ / 436 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 67 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto com romã, queijo azul e conhaque
45 min
Tarte de polenta e curgete
50 min
Lombinhos de porco com crosta de pistácio e puré de couve-flor - TM31
2u. 30min
Soufflé de cenoura e salsa
1 Std. 20 Min
Zoodles de atum
1 Std.
Risoto de couve e favas
35 min
Risoto doce de vinho do Porto branco com praliné
1 Std. 15 Min
Creme de abacate e pepino
5 Min
Soufflé de alho-francês
1h 30min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 min
Moussaka vegetariana
1h 10 min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45 min