Kompatibilní verze
Batatas recheadas com soja, espinafres e pinhões
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1350 g batata média c/ casca (8 unidades aprox.)
- 150 g soja granulada fina
- Água q.b. p/ demolhar
- 100 g queijo mozarela curado
- 50 g queijo da Ilha
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 10 g salsa
- 10 g gengibre
- 150 g chuchu cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 100 g polpa de tomate
- 50 g vinho branco
- 25 g molho de soja
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 70 g espinafres
- 20 g pinhões
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidade
- Kalorie
- 1396 kJ / 334 kcal
- Protein
- 19 g
- Sacharidy
- 39 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Alho-francês à Brás
45 min
Pastéis de milho
20 min
Almôndegas de grão com molho de tomate picante
45 min
Soja à Florentina
50 min
Ramequim de legumes
1h 25min
Strogonoff de legumes
30 min
Empadão de cogumelos e castanhas
1h 35 min
Pastéis de soja
20 min
Assado de grão
1h
Assado de cenoura com amendoim
55 Min
Seitan
50 min
Arroz amigo do pato
45 min