Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Massa de salsa
- 40 g salsa, só as folhas
- 15 g azeite
- 5 ovo
- 500 g farinha tipo 65
Ravioli
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- 100 g queijo da Ilha
- 30 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 3 dentes de alho
- 200 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de noz-moscada
- 300 g requeijão cortado em pedaços
- 30 ovos de codorniz
- Água q.b. p/ cozer a massa
Molho
- 100 g cebola
- 35 g azeite
- 200 g curgete cortada em pedaços
-
100
g caldo de legumes caseiro
nebo 100 g água e ¼ de cubo de caldo de legumes - 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 10 g mostarda
- 15 g coentros
- 200 g natas
- 100 g queijo-creme
- ½ limão, raspa e sumo
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2705.8 kJ / 646.7 kcal
- Protein
- 25.9 g
- Sacharidy
- 53.5 g
- Tuk
- 36.9 g
- Nasycený tuk
- 14.9 g
- Vláknina
- 3.7 g
- Sodík
- 1277.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45 Min
Mini soufflés de batata-doce e queijo com manteiga de salva
50 Min
Tosta de salada de beterraba com queijo halloumi
40 Min
Flans de ervilha e molho de queijo
40 Min
Húmus de milho e requeijão com ervas
5min
Gnocchi de beterraba com manteiga de salva
1 Std.
Técnica Ravioli
30 Min
Lasanha caprese
50 Min
Pesto de rúcula e noz
5min
Quiche de tomate, queijo e manjericão
1 Std.
Risoto de limão e rosmaninho com ovo escalfado
45 Min
Mini galetes de cogumelos
1h 45min