Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 Knoblauchzehen
- 100 g Schalotten
- 60 g Staudensellerie, in Stücken
- 15 g Olivenöl
- 1 TL Honig
- 1 EL Tomatenmark
- 2 EL Paprika rosenscharf
- 1 Dose geschälte Tomaten (400 g)
- 700 g Geflügelfond
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Salz
- 400 g Brokkoli, in kleinen Röschen
- 300 g gelbe Paprika, in Rauten (2 cm)
- 500 g Meeresfrüchte, TK, aufgetaut und abgetropft
- 2 EL Worcester-Sauce
- 1 - 2 EL Limettensaft
- 20 g Koriander, abgezupft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1351 kJ / 323 kcal
- Protein
- 31 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nordische Minestrone
30min
Shrimp Creole
40min
Garnelen-Eintopf
45min
Lammeintopf mit Paprika
50min
Tintenfischsauce
40min
Mediterraner Meeresfrüchte-Reis mit Chorizo
1h 5min
Paella mit Hähnchen, Fisch und Meeresfrüchten
1h
Tomaten-Fisch-Suppe
35min
Fisch-Minestrone
50min
Graupen-Risotto mit Garnelen
45min
Andalusische Fischsuppe
50min
Mallorquinische Fischsuppe
35min