Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Involtini
- 4 pezzi di cotenna di maiale, pulita (9x16 cm circa)
- 4 pizzichi di sale
- 16 pinoli
- 24 pezzi di uvetta sultanina
- 20 g di pecorino grattugiato
- 1 spicchio di aglio, senza anima e in quarti
- 4 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 4 pizzichi di peperoncino piccante in polvere (volitelně)
Sugo
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di cipolla a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di passata di pomodoro
- 200 g di acqua
- 1 cucchiaini rasi di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3949 kJ / 944 kcal
- Protein
- 97.3 g
- Sacharidy
- 8.6 g
- Tuk
- 58.1 g
- Vláknina
- 2.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta e piselli
35min
Friarielli e salsiccia
50 min
Pasta patate e provola
55 Min
Salsiccia e cardoncelli
55 Min
Lampascioni e patate
1h 15min
Salsiccia di maiale con piselli e funghi
35min
Salsiccia al primitivo
50 min
Ragù con polpettine di pane
1 Std. 25 Min
Ragù alla barese
4 godz.
Involtini al pomodoro
55 Min
Ziti con ragù alla napoletana
1 Std. 30 Min
Ziti spezzati con ragù genovese
3 Std.