Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio in camicia
- 4 salsicce di maiale intere (500 g circa)
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi cardoncello freschi, puliti e a pezzi grandi
- 100 g di pomodori a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 41.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Minestra di fave con cicoria
50min
Scaloppine ai funghi
40 Min
Pollo ai peperoni
1h 5min
Cavatelli ai frutti di mare
1 Std.
Lampascioni e patate
1 Std. 15 Min
Calzone pugliese alle cipolle
2 godz. 30 min
Tiella barese
1 Std.
Salsiccia al primitivo
50min
Pollo in umido ai funghi
50min
Melanzane ripiene
1 Std. 30 Min
Involtini di cotica al sugo
1 Std. 10 Min