Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di cipolla
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio in camicia
- 4 salsicce di maiale intere (500 g circa)
- 50 g di vino bianco
- 500 g di funghi cardoncello freschi, puliti e a pezzi grandi
- 100 g di pomodori a metà
- 1 pizzico di sale + q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2008 kJ / 480 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Sacharidy
- 3.1 g
- Tuk
- 41.2 g
- Vláknina
- 3.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Minestra di fave con cicoria
50min
Bietole con emulsione di pomodorini
50min
Vitello alla pizzaiola
35min
Salsiccia al primitivo
50min
Zuppa di carciofi
35min
Incapriata di fave e zucchine
6h
Cozze ripiene alla pugliese
1h 25min
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Lampascioni e patate
1 Std. 15 Min
Involtini di cotica al sugo
1h 10min
Cavatelli ai frutti di mare
1h
Ragù alla barese
4 Std.