Penne pisellini, funghi e speck

Penne pisellini, funghi e speck

4.0 24 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • ½ scalogno
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di speck tirolese a cubetti o a strisce
  • 120 g di piselli surgelati
  • 50 g di funghi secchi ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
  • 1 pizzico di pepe, macinato fresco
  • 700 g di acqua
  • 1 - 2 cucchiaini di sale
  • 350 g di pasta secca, tipo penne (o altra pasta corta)

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 23.3 g
Kalorie 1929 kJ / 461 kcal
Tuk 12.1 g
Vláknina 3.6 g
Sacharidy 68.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...