Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g di frutti di mare misti (cozze, vongole, fasolari, calamari, seppie)
- 4 scampi, puliti ed eviscerati
- 5 mazzetti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio a metà
- 1 peperoncino rosso piccante
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 50 g di vino bianco
- 200 g di passata di pomodoro
- 600 g di acqua
- 500 g di pasta fresca tipo cavatelli
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1276 kJ / 305 kcal
- Protein
- 20.2 g
- Sacharidy
- 34.8 g
- Tuk
- 9.4 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salsiccia e cardoncelli
55min
Penne risottate con le cozze
1 godz. 5 min
Tiella barese
1h
Linguine ai gamberoni
30min
Spaghettini al cartoccio con frutti di mare
1h 20 min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4h
Ditalini polpo e cozze
1h 10min
Spaghetti cozze e gamberi
25 min
Spaghetti cozze e limone
55min
Cavatelli di rucola con crema di ceci e cozze
1 godz. 5 min
Risotto alle cozze
1 godz. 5 min
Linguine con scampi al limone
20 min