Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g sera cheddar, pokrojonego na kawałki
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 2 ząbki czosnku
- 20 g oliwy z oliwek
-
350
g brukselki, świeżej
nebo 350 g brukselki, mrożonej, uprzednio rozmrożonej - 500 g wody
-
1
łyżeczka koncentratu bulionu warzywnego, wykonanego w TM
nebo 1 kostka bulionu warzywnego (na 0,5 l), pokruszona - 1 łyżeczka cukru
- 1 łyżeczka soli
- 1 łyżeczka pieprzu czarnego, mielonego
- 50 g śmietany, min. 30% tłuszczu
- Nutriční hodnoty
- na 1 porcję
- Kalorie
- 984 kJ / 235 kcal
- Protein
- 12 g
- Sacharidy
- 13.8 g
- Tuk
- 17.3 g
- Vláknina
- 5.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pikantna zupa krem z brukselki
40min
Zupa serowo-kalafiorowa
30min
Zupa z kopru włoskiego i sera
20 Min
Zupa krem z brukselki z soczewicą
40min
Zupa krem ze szpinaku
40min
Zupa krem z porów
30min
Zupa z rukoli
35min
Zupa z papryki i parmezanu
20 Min
Zupa szpinakowa z imbirem
30min
Zupa krem z brokułów z cheddarem
35min
Zupa krem z pieczonego bakłażana i czosnku
1h 40min
Zupa krem ziemniaczano-szpinakowa, wytrawny flan jajeczny
45min