
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g di finocchi a fettine sottili
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
- 850 g di acqua calda
- 1 cucchiaino di sale
- 1 bustina di zafferano
-
2
rametti di timo fresco le foglioline lavate
nebo 1 cucchiaino di timo secco le foglioline lavate - olio extravergine di oliva q.b.
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 324 kcal / 1355 kJ
- Protein
- 4.8 g
- Tuk
- 12.9 g
- Sacharidy
- 50.3 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto ai peperoni e tonno
40min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto alla zucca e balsamico
30min
Risotto alle carote e salsiccia con chips di carote viola (per 2 persone)
40min
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40min
Risotto alle melanzane
45min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min