
Zařízení & příslušenství
Risotto finocchi e zafferano
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porzioni
Suroviny
-
di finocchi a fettine sottili150 g
-
di olio extravergine di oliva + q.b.40 g
-
di riso Carnaroli cottura 17 minuti320 g
-
di acqua calda850 g
-
di sale1 cucchiaino
-
di zafferano1 bustina
-
di timo fresco le foglioline lavate2 rametti
-
olio extravergine di oliva q.b.
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
324 kcal /
1355 kJ
Protein
4.8 g
Tuk
12.9 g
Sacharidy
50.3 g
Vláknina
1.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Finocchi
5 recept
Itálie
Itálie