Risotto finocchi e zafferano

Risotto finocchi e zafferano

3.4 115 hodnocení
Příprava 5min
Celkový 30min
4 porzioni

Suroviny

  • di finocchi a fettine sottili
    150 g
  • di olio extravergine di oliva + q.b.
    40 g
  • di riso Carnaroli cottura 17 minuti
    320 g
  • di acqua calda
    850 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di zafferano
    1 bustina
  • di timo fresco le foglioline lavate
    2 rametti
    1 cucchiaino di timo secco, le foglioline lavate
  • olio extravergine di oliva q.b.

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 324 kcal / 1355 kJ
Protein 4.8 g
Tuk 12.9 g
Sacharidy 50.3 g
Vláknina 1.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...