Risotto finocchi e zafferano

Risotto finocchi e zafferano

3.4 124 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 30min.
4 porzioni

Suroviny

  • 150 g di finocchi a fettine sottili
  • 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 320 g di riso Carnaroli cottura 17 minuti
  • 850 g di acqua calda
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 bustina di zafferano
  • 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate
    1 cucchiaino di timo secco, le foglioline lavate
  • olio extravergine di oliva q.b.

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 4.8 g
Kalorie 1355 kJ / 324 kcal
Tuk 12.9 g
Vláknina 1.7 g
Sacharidy 50.3 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...