Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 2 spicchi di aglio senza l'anima
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi surgelati (scongelati e scolati dall'acqua)
- 130 g di mirtilli, lavati e asciugati
- 320 g di riso Roma (cottura 14 min.)
- 50 g di vino bianco secco
-
750
g di brodo vegetale
nebo 750 g di acqua + 1 cucchiaino colmo per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro a pezzi
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1926 kJ / 460 kcal
- Protein
- 11.8 g
- Sacharidy
- 66.6 g
- Tuk
- 17.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto alla barbabietola rossa con gorgonzola e nocciole
40min
Risotto alla barbabietola e bacon croccante
35 min
Risotto alle pere e gamberetti
50 min
Risotto pere e Gorgonzola
40min
Risotto alle more
40min
Risotto bresaola e pere (senza glutine)
35 min
Risotto al prosecco e lavanda
30 min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto pere e Taleggio
40min
Risotto alle fragole e peperoncino
40min
Risotto con mele e funghi
40min
Risotto al Barolo
30 min