Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 scalogno (30 g circa) a metà
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di polpa di zucca a dadini (1 cm circa)
- 700 g di acqua
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 20 g di burro a pezzi
-
30
g di aceto balsamico
nebo 20 g di glassa di aceto balsamico - 60 g di Parmigiano reggiano in scaglie
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1957 kJ / 467 kcal
- Protein
- 12.7 g
- Sacharidy
- 71.8 g
- Tuk
- 16.7 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto mele e radicchio rosso
40min
Risotto arancione con zucca e carota
35min
Risotto asparagi e fragole
35min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40min
Risotto finocchi e zafferano
30min
Risotto con la zucca e pancetta
40min
Risotto con zucca e Taleggio
45min
Risotto con zucca Kabocha e salvia
35min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30min