Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 120 g di fragole, pulite e in quarti
- 120 g di vino bianco
- 200 g di asparagi a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 160 g di riso Carnaroli
- 400 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1966 kJ / 470 kcal
- Protein
- 9.5 g
- Sacharidy
- 70.8 g
- Tuk
- 15.7 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto integrale al radicchio, pere e noci
40 min
Risotto zucchine e menta
40 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto mele e radicchio rosso
40 min
Risotto brie e asparagi
30 min
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Orzotto al radicchio rosso
40 min
Risotto al radicchio rosso di Verona
40 min
Risotto con zucca e Taleggio
45 min
Risotto con crema di asparagi
50min