Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di luganega spellata, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2895 kJ / 692 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 38.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Risotto lardo e crescenza al miele
35 Min
Risotto alla birra
35 Min
Risotto alla valdostana
35 Min
Risotto con salsiccia e uva
40min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Risotto alla milanese
30min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40min
Torta paesana
1h 10min
Risotto al prosecco e lavanda
30min
Risotto al Barolo
30min
Polenta taragna
1h 15 min