Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 25 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di luganega spellata, a pezzi (3 cm)
- 30 g di cipolla bianca a pezzi
- 40 g di burro
- 320 g di riso Carnaroli
- 60 g di vino rosso
- 820 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2895 kJ / 692 kcal
- Protein
- 21.2 g
- Sacharidy
- 65.3 g
- Tuk
- 38.4 g
- Vláknina
- 0.9 g
Alternativní recepty
Risotto timo e toma
35 Min
Polenta e bruscitti
2 Std. 20 Min
Risotto alla milanese
30 Min
Risotto al Parmigiano Reggiano
35 Min
Risotto pere e Taleggio
40 λεπτ.
Risotto con salsiccia e uva
40 λεπτ.
Risotto all'Arneis con salsiccia di Bra
45min
Risotto ai quattro formaggi
40 λεπτ.
Risotto al Barolo
30 Min
Risotto alla valdostana
35 Min
Polenta taragna
1h 15min
Risotto allo Champagne
25 Min