Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina tipo 00
- 900 g di bocconcini di carne di agnello senza nervi a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di alloro fresche
- 100 g di vino bianco secco
- 1 dado per brodo di carne
- 250 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 15 mandorle pelate
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2581 kJ / 617 kcal
- Protein
- 51.8 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 39.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pollo in umido ai funghi
50 min
Manzo con olive e peperoni
35 min
Pollo alla romana
1h 10 min
Pollo al limone
50 min
Cinghiale in agrodolce alla romana
25 Std. 40 Min
Salsiccia al primitivo
50 min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3h 10min
Spezzatino di agnello con patate e piselli
1h 45 min