
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina tipo 00
- 900 g di bocconcini di carne di agnello senza nervi a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati e asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di alloro fresche
- 100 g di vino bianco secco
- 1 dado per brodo di carne
- 250 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 15 mandorle pelate
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 617 kcal / 2581 kJ
- Protein
- 51.8 g
- Tuk
- 39.5 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Agnello al vino
40min
Stufato di agnello
2hod.
Stufato di agnello con paprika
50min
Manzo alla borgognona
1hod. 35min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1hod. 10min
Zuppa di pollo alla messicana
50min
Spezzatino di manzo e fagioli
1hod. 30min
Trippa alla trasteverina
45min
Fagioli con le cotiche
1hod. 45min
Fegato alla veneziana
35min
Pollo alla romana
1hod. 10min
Manzo con olive e peperoni
35min