Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di farina tipo 00
- 900 g di bocconcini di carne di agnello senza nervi a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 200 g di cipolle in quarti
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 3 foglie di alloro fresche
- 100 g di vino bianco secco
- 1 dado per brodo di carne
- 250 g di acqua
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 15 mandorle pelate
- 1 pizzico di pepe
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2581 kJ / 617 kcal
- Protein
- 51.8 g
- Sacharidy
- 14.5 g
- Tuk
- 39.5 g
- Vláknina
- 2.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1 Std. 10 Min
Spezzatino alla birra scura
13 godz. 30 min
Pollo speziato al limone
40 Min
Zuppa di pollo e funghi
55 Min
Spezzatino di maiale alla portoghese
3 godz. 10 min
Pollo alla romana
1 Std. 10 Min
Stufato di agnello con paprika
50 Min
Pollo in umido ai funghi
50 Min
Spezzatino di manzo con verdure speziate
55 Min
Manzo con olive e peperoni
35 Min
Bocconcini di maiale alle cipolle
50 Min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1h 30min