
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di provola dolce a dadini
- 100 g di latte
- 30 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di riso Carnaroli
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 80 g di 'nduja
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 746 kcal / 3121 kJ
- Protein
- 25.7 g
- Tuk
- 39.1 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1hod.
Crema all'aglio
50min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Bon bon di marzapane
1hod. 50min
Piccole cheesecake al pistacchio e mango
2hod. 30min
Cestini con crema di lenticchie e cotechino
3hod.
Bavarese di Roquefort con uva e noci
1hod. 35min
Crema al Parmigiano Reggiano
10min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Spaghettoni cacio e pepe
25min