Riso alla 'nduja con fonduta di provola

Riso alla 'nduja con fonduta di provola

2.9 24 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
4 porzioni

Suroviny

  • 200 g di provola dolce a dadini
  • 100 g di latte
  • 30 g di cipolla
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di riso Carnaroli
  • 850 g di brodo vegetale caldo
  • 80 g di 'nduja

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 25.7 g
Kalorie 3121 kJ / 746 kcal
Tuk 39.1 g
Vláknina 0.9 g
Sacharidy 72.9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...