Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di provola dolce a dadini
- 100 g di latte
- 30 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di riso Carnaroli
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 80 g di 'nduja
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3121 kJ / 746 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Tuk
- 39.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pasta risottata con cavolo broccolo e zafferano
35min
Pasta e patate con provola
1h
Fonduta svizzera
20min
Pasta patate e provola
55min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1h 20min
Gelato alla mozzarella di bufala con pesto al basilico
10h 20min
Spaghetti con la bottarga
25min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Casarecce risottate al limone
30min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Spaghettoni cacio e pepe
25min