Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di provola dolce a dadini
- 100 g di latte
- 30 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di riso Carnaroli
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 80 g di 'nduja
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3121 kJ / 746 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Tuk
- 39.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35 Min
Pasta e patate con provola
1j
Penne risottate alla vodka
35 Min
Pasta patate e provola
55 Min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15min
Trofie alla rucola, crescione e noci
25 min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1j
Cheesecake alle castagne
1j 30 menit
Spaghetti cacio e pepe
35 Min
Calzoni fritti napoletani
2j 30 menit
Spaghettoni cacio e pepe
25 min
Salsa di cipolle al balsamico
35 Min