Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di provola dolce a dadini
- 100 g di latte
- 30 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di riso Carnaroli
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 80 g di 'nduja
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3121 kJ / 746 kcal
- Protein
- 25.7 g
- Sacharidy
- 72.9 g
- Tuk
- 39.1 g
- Vláknina
- 0.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)
40min
Spaghetti cacio e pepe
35min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Pasta alla gricia
30min
Polpette al cotechino su crema alle patate viola
1h
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Negroni
10min
Penne risottate alla vodka
35min
Paccheri risottati con carciofi alla carbonara
40min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min