Riso alla 'nduja con fonduta di provola

Riso alla 'nduja con fonduta di provola

2.9 23 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 40min
4 porzioni

Suroviny

  • di provola dolce a dadini
    200 g
  • di latte
    100 g
  • di cipolla
    30 g
  • di olio extravergine di oliva
    50 g
  • di riso Carnaroli
    350 g
  • di brodo vegetale caldo
    850 g
  • di 'nduja
    80 g

Nutriční hodnoty na 1 porzione

Kalorie 746 kcal / 3121 kJ
Protein 25.7 g
Tuk 39.1 g
Sacharidy 72.9 g
Vláknina 0.9 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...