
Zařízení & příslušenství
Sugo alla puttanesca
Příprava 5min
Celkový 45min
6 porzioni
Suroviny
-
di capperi sotto sale dissalati30 g
-
peperoncino piccante fresco (volitelně)1
-
spicchi di aglio1 - 2
-
di olio extravergine di oliva30 g
-
olive nere a rondelle20
-
di polpa di pomodoro a pezzi800 g
-
di sale a piacere1 - 1 ½ cucchiaino
-
di pepe nero macinato1 - 2 pizzichi
Nutriční hodnoty na 1 porzione
Kalorie
82.8 kcal /
346.5 kJ
Protein
1.5 g
Tuk
6.4 g
Sacharidy
6.4 g
Vláknina
2.1 g
Nasycený tuk
0.9 g
Sodík
687.7 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Giro d'Italia
69 recept
Itálie
Itálie

Sughi rossi
10 recept
Itálie
Itálie