Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 800 g di passata di pomodoro a pezzi - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 346.5 kJ / 82.8 kcal
- Protein
- 1.5 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Tuk
- 6.4 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Sodík
- 687.7 mg
Alternativní recepty
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30 min
Sugo al tonno
45 Min
Penne all'arrabbiata
20 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Penne alla puttanesca
35min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25 min
Bucatini all'amatriciana
45 Min
Pappardelle umbre al pomodoro
1 Std.
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Sugo all'arrabbiata
20 min
Sugo all'amatriciana
50min