Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 800 g di passata di pomodoro - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Pasta mista napoletana con sugo di fagioli
45min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Sugo al tonno
45min
Penne alla puttanesca
35 Min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1h 25min
Bucatini all'amatriciana
45min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Sugo all'amatriciana
50min
Orecchiette in rosso con pancetta (senza glutine)
3hod. 55min
Sugo all'arrabbiata
20min
Spaghetti all'amatriciana
35 Min
Spaghetti alla vesuviana
25min