Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 800 g di passata di pomodoro - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale, a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 322 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Sugo al tonno
45 Min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 min
Penne alla puttanesca
35 Min
Penne all'arrabbiata
20 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1j 25 menit
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2h 40 min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1j 25 menit
Spaghetti alla vesuviana
25 min
Pappardelle al basilico con sugo di pomodorini
1j 30 menit
Sugo all'arrabbiata
20 min
Pennette all'arrabbiata veloci
20 min
Sugo all'amatriciana
50 menit