
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di capperi sotto sale dissalati
- 1 peperoncino piccante fresco (volitelně)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 20 olive nere a rondelle
-
800
g di polpa di pomodoro a pezzi
nebo 800 g di passata di pomodoro a pezzi - 1 - 1 ½ cucchiaino di sale a piacere
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 82.8 kcal / 346.5 kJ
- Protein
- 1.5 g
- Tuk
- 6.4 g
- Sacharidy
- 6.4 g
- Vláknina
- 2.1 g
- Nasycený tuk
- 0.9 g
- Sodík
- 687.7 mg
Alternativní recepty
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne all'arrabbiata
20min
Tagliatelle al basilico al sugo di olive e pomodori
1hod. 25min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Bucatini all'amatriciana
45min
Sugo al tonno
45min
Conchiglie al sugo di pomodoro fresco
45min
Penne alla puttanesca
35min
Orecchiette con ragù di salsiccia
1hod.
Sugo all'arrabbiata
20min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Sugo all'amatriciana
50min