Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 600 g di stoccafisso, ammolato in acqua e dissalato, a pezzi
- 150 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di pomodori pelati
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- 100 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di peperoncino secco frantumato
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baccalà alla livornese
35 Min
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1j
Baccalà alla Veracruz
1j
Zuppa di baccalà
1j
Baccalá alle olive
25 min
Alici alla Reggina
45 Min
Baccalà alla cappuccina
55 Min
Baccalà con peperoni cruschi
50 menit
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà alla ligure
1j