
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 600 g di stoccafisso ammolato in acqua e dissalato, a pezzi
- 150 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di pomodori pelati
- 30 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- 100 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli
- 20 g di capperi sotto sale dissalati
- 1 pizzico di peperoncino secco frantumato
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 260 kcal / 1088 kJ
- Protein
- 26.4 g
- Tuk
- 12.6 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1hod.
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà, patate e funghi
45min
Alici ripiene al Varoma
50min
Alici alla Reggina
45min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1hod.
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalà alla portoghese
1hod. 10min
Baccalà alla ligure
1hod.
Baccalà alla livornese
35min