Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g di cimette di cavolfiore
- 600 g di stoccafisso, ammolato in acqua e dissalato, a pezzi
- 150 g di cipolla rossa di Tropea a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di pomodori pelati
- 30 g di uvetta sultanina, ammollata in acqua tiepida e ben strizzata
- 100 g di olive nere denocciolate
- 20 g di pinoli
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 1 pizzico di peperoncino secco frantumato
- ½ cucchiaino di sale
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1088 kJ / 260 kcal
- Protein
- 26.4 g
- Sacharidy
- 10.2 g
- Tuk
- 12.6 g
- Vláknina
- 0 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di baccalà
1u.
Baccalà alla livornese
35min
Baccalà alla ligure
1u.
Stoccafisso con i porri
50min
Baccalà alla portoghese
1h 10 min
Baccalà alla cappuccina
55min
Baccalà gratinato
1u.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1u.
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1u.
Baccalà, patate e funghi
45min