Kompatibilní verze
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di cozze fresche pulite
- 250 g di cous cous precotto a grana media
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494.7 kJ / 357 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 579 mg
Alternativní recepty
Spaghetti pesce spada, peperoni e bottarga
50min
Orzotto alla marinara
35min
Tegamino di vongole e zucchine
40 Min
Fettuccine integrali con macco di fave fresche e gamberi
50min
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2h 15 phút
Mezze maniche integrali allo spada e violette
1 Std. 5 Min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30 min
Involtini di pesce spada e melanzane
1h 20min
Paccheri zucca e gamberoni
50min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Linguine al nero di seppia
45min