Kompatibilní verze
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di cozze fresche pulite
- 250 g di cous cous precotto a grana media
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494.7 kJ / 357 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 579 mg
Alternativní recepty
Involtini di pesce spatola con crema di pomodorini e menta
1h
Caponata di pesce spada e melanzane
1h 30min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1h 10min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Bulgur ai calamaretti
50min
Pancia di maiale piccante con tofu e verdure
30 min
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1h
Tacos di pollo "al pastor"
50min
Involtini di pesce spada alla pantesca
1h
Linguine al nero di seppia
45 min
Ravioli di pesce spada ai pistacchi
2h
Farfalle pesto e gamberi
20 min