Kompatibilní verze
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di cozze fresche pulite
- 250 g di cous cous precotto a grana media
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di capperi sotto sale, sciacquati e asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1494.7 kJ / 357 kcal
- Protein
- 34.3 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Tuk
- 11.7 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Vláknina
- 1 g
- Sodík
- 579 mg
Alternativní recepty
Linguine al nero di seppia
45min
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1h
Tagliatelle Sol di Sicilia
1 Std. 30 Min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35min
Gamberoni zafferano e arancia
30min
Linguine con scampi al limone
20min
Pennette allo spada con melanzane al rosmarino
50 min
Cous cous ai profumi di Sicilia (vegan)
1 Std. 10 Min
Cous cous di pesce alla trapanese
3 godz. 30 min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Triglie in salsa piccante
30min
Insalata di riso integrale con vongole e pomodorini
45min