
Kompatibilní verze
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g di acqua
- 500 g di vongole, fresche e pulite
- 500 g di cozze fresche pulite
- 250 g di cous cous precotto a grana media
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino secco piccante (volitelně)
- 300 g di passata di pomodoro
- 20 g di capperi sotto sale sciacquati e asciugati
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 357 kcal / 1494.7 kJ
- Protein
- 34.3 g
- Tuk
- 11.7 g
- Sacharidy
- 26.4 g
- Vláknina
- 1 g
- Nasycený tuk
- 1.7 g
- Sodík
- 579 mg
Alternativní recepty
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4hod. 10min
Caponata di pesce spada e melanzane
1hod. 30min
Cous cous estivo ai pomodorini (vegan)
4hod. 20min
Quattro cereali con salmone affumicato e limone
40min
Cous cous di pesce alla trapanese
3hod. 30min
Risotto ai carciofi con tonno e olive
35min
Tonno in agrodolce
1hod.
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50min
Risotto funghi e spinaci
55min
Risotto gamberi e carciofi
30min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50min
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40min