Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 melanzane
- 1000 g di acqua
- 200 g di pasta secca tipo conchiglie
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 peperone giallo, pulito e a dadini (1 cm)
- 1 zucchina a dadini (1 cm)
- 30 g di olive verdi denocciolate a metà
- 30 g di olive nere denocciolate a metà
- 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata di pane fritto e melone giallo
25min
Tartine estive
4 Std.
Quiche sedano rapa e salmone
1h 25min
Lasagnetta fredda con melanzane e burrata
40min
Patate speziate
1 Std. 15 Min
Scones zucchine e albicocche
30min
Cannelloni di fave
50min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Cordon bleu alle erbe aromatiche con insalata croccante
1h
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Pappardelle alla curcuma con fagiolini e mandorle (per 2 persone)
45min
Peperoni ripieni alla barese
55min