Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 melanzane
- 1000 g di acqua
- 200 g di pasta secca tipo conchiglie
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 6 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- 1 peperone giallo, pulito e a dadini (1 cm)
- 1 zucchina a dadini (1 cm)
- 30 g di olive verdi denocciolate a metà
- 30 g di olive nere denocciolate a metà
- 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
- 1 cucchiaino di sale
- 1 rametto di menta fresca, le foglioline lavate
- Parmigiano reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1443 kJ / 345 kcal
- Protein
- 10.3 g
- Sacharidy
- 42.6 g
- Tuk
- 13.6 g
- Nasycený tuk
- 9.8 g
- Vláknina
- 5.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli, carciofi e cacio
40min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3h 30min
Colomba con crema al limoncello
1h 15min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35min
Crocchette di melanzane agli anacardi e sesamo
40min
Finocchi ripieni al cous cous
1h
Cime di rapa e cous cous
35min
Pitta chicculiata
4 godz. 45 min
Caserecce di farro con seitan, zucchine e daikon
30 Min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 Min
Involtini di melanzane con risotto alla burrata
1h 10min
Condimento ai carciofi veloce
10 Min