
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino rosso di buona qualità
- 2200 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) (volitelně)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa (volitelně) - 8 bacche di ginepro
- 1 cucchiaio di confettura di mirtilli neri
- 15 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 2 filetti di manzo (medaglioni da 120-140 g circa ciascuno, altezza 2.5 cm)
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 445 kcal / 1862 kJ
- Protein
- 31.9 g
- Tuk
- 25.9 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gamberoni con avocado e yogurt
35min
Marinatura al Marsala
20min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Ravioli 'Shao mai'
2hod.
Filetto di manzo a bassa temperatura
1hod. 10min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1hod.
Goulash alla birra doppio malto
1hod. 15min
Crema di patate con polpo
1hod.