Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino rosso di buona qualità
- 2200 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) (volitelně)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa (volitelně) - 8 bacche di ginepro
- 1 cucchiaio di confettura di mirtilli neri
- 15 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 2 filetti di manzo (medaglioni da 120-140 g circa ciascuno, altezza 2.5 cm)
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31.9 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1 Std. 30 Min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Emulsione di patate e sedano rapa con sfilacci di cavallo (di Sebastiano Rovida)
35min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1 Std. 30 Min
Filetto di maiale e fragole
1h 25 min
Filetto mignon con salsa al cioccolato speziata
1h 25 min
Rotolo di pollo e speck con salsa al cipollotto
1 Std. 30 Min
Capesante ai funghi porcini
1 Std. 20 Min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40 Min
Filetto di maiale all’uva
1 Std. 15 Min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1 Std. 10 Min