Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino rosso di buona qualità
- 2200 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) (volitelně)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa (volitelně) - 8 bacche di ginepro
- 1 cucchiaio di confettura di mirtilli neri
- 15 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 2 filetti di manzo (medaglioni da 120-140 g circa ciascuno, altezza 2.5 cm)
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31.9 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto di manzo sottovuoto con salsa bernese
2h 20 min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
1hod. 30min
Tagliata di manzo con salsa chimichurri
40min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1hod. 30min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45 min
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2hod. 5min
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2h
Filetto di manzo sottovuoto con patate e remoulade
1hod. 30min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min