Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 30 g di scalogno a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di vino rosso di buona qualità
- 2200 g di acqua
-
½
dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) (volitelně)
nebo ½ cucchiaino di dado per brodo di carne fatto in casa (volitelně) - 8 bacche di ginepro
- 1 cucchiaio di confettura di mirtilli neri
- 15 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
- 2 filetti di manzo (medaglioni da 120-140 g circa ciascuno, altezza 2.5 cm)
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1862 kJ / 445 kcal
- Protein
- 31.9 g
- Sacharidy
- 12.5 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 0.6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Filetto al vino passito e pepe verde (per 2 persone)
35 Min
Salmone teriyaki
50min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20 min
Insalata con uovo pochè
45min
Uovo pochè con carciofi, funghi e salsa alla panna
2h
Filetto di maiale e fragole
1h 25min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10min
Tartare di manzo al pomodoro in emulsione
15min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Medaglioni con riduzione ai mirtilli e balsamico
40min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1h