Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Impasto
- 100 g di latte intero
- 100 g di acqua
- 25 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0 + q.b. per infarinare
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 50 g di strutto
- 1 uovo
Ripieno
- 300 g di ricotta di pecora, ben scolata dal siero
- 50 g di ricotta salata a pezzi
- 150 g di salsiccia di maiale spellata, a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 2 uova sode a fette
- 1 uovo sbattuto
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1891 kJ / 452 kcal
- Protein
- 17.9 g
- Sacharidy
- 42.3 g
- Tuk
- 23.5 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Casatiello sugna e pepe
2 godz. 30 min
Pizza di scarola
3h 30min
Panini napoletani con uova sode
2 Std. 50 Min
Gattò di patate
1 godz. 30 min
Sartù di riso
1h 25min
Pasta e patate con provola
1u.
Pizza rustica lucana
1 Std. 15 Min
Pastiera
15ωρ.
Panini napoletani
5 godz. 20 min
Pizzette fritte
1 Std. 55 Min
Tortano speck e fontina
2h
Ziti spezzati con ragù genovese
3h