
Zařízení & příslušenství
Rychlý jehněčí dansak
Příprava 10min
Celkový 45min
4 porce
Suroviny
-
čerstvé máty5 gramů
-
čerstvého koriandru5 gramů
-
jehněčího masa na kostky (2-3 cm)500 gramů
-
garam masaly2 polévkové lžíce
-
žluté cibule na čtvrtky150 gramů
-
stroužky česneku2
-
rostlinného oleje plus navíc na smažení30 gramů
-
máslové dýně na kostky (2-3 cm)200 gramů
-
červené čočky propláchnuté150 gramů
-
zeleninového bujónu1 kostka
-
vody horké500 gramů
-
kari pasty (Rogan Josh nebo jiné indické středně pálivé pasty)20 gramů
-
tamarindové pasty15 gramů
-
krystalového cukru25 gramů
-
mořské soli½ čajové lžičky
-
mletého černého pepře¼ čajové lžičky
-
citrónové šťávy30 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
501 kcal /
2096 kJ
Protein
36.9 g
Tuk
20.8 g
Sacharidy
41.5 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Indie
10 recept
Česká republika
Česká republika