Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku

Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku

4.9 15 hodnocení
Příprava 20min
Celkový 2hod.
6 porcí

Suroviny

  • horních kuřecích stehen, s kůží a kostí přepůlených
    800 gramů
  • česnekového prášku
    5 gramů
  • cibulového prášku
    5 gramů
  • sladké červené papriky
    5 gramů
  • mleté pálivé papriky
    5 gramů
  • hnědého cukru
    10 gramů
  • mletého bílého pepře
    3 gramů
  • soli
    10 gramů
  • sušeného oregana
    2 čajové lžičky
  • sušeného tymiánu
    2 čajové lžičky
  • olivového oleje
    40 gramů
  • stroužky česneku napůl
    3
  • cibule na klínky (2 cm)
    150 gramů
  • vody
    700 gramů
  • kuřecí dochucovací pasty
    30 gramů
    2 kuřecí bujóny (pro 0,5 l vody), rozdrobené
  • těstovin typu risoni
    250 gramů
    250 gramů těstovin, typu orzo
  • červené papriky na proužky (2 cm)
    300 gramů
    300 gramů zelené papriky, na proužky (2 cm)
  • konzervovaných rajčat drcených
    200 gramů
  • vypeckovaných černých oliv
    50 gramů
    50 gramů vypeckovaných zelených oliv
  • čerstvého tymiánu jen lístky
    4 snítky
  • čerstvé petržele jen lístky, nasekané
    5 snítek
  • citróny na klínky (2 cm)
    1 - 2
  • fety rozdrobené
    100 gramů

Nutriční hodnoty na 1 porci

Kalorie 621.7 kcal / 2601 kJ
Protein 32 g
Tuk 34.5 g
Sacharidy 46.2 g
Vláknina 5.7 g
Nasycený tuk 9.8 g
Sodík 1 mg

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...