Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
TM6

Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku

(Žádné hodnocení)

Suroviny

  • 800 gramů horních kuřecích stehen, s kůží a kostí, přepůlených
  • 5 gramů česnekového prášku
  • 5 gramů cibulového prášku
  • 5 gramů sladké červené papriky
  • 5 gramů mleté pálivé papriky
  • 10 gramů hnědého cukru
  • 3 gramů mletého bílého pepře
  • 10 gramů soli
  • 2 čajové lžičky sušeného oregana
  • 2 čajové lžičky sušeného tymiánu
  • 40 gramů olivového oleje
  • 3 stroužky česneku, napůl
  • 150 gramů cibule, na klínky (2 cm)
  • 700 gramů vody
  • 30 gramů kuřecí dochucovací pasty
    nebo 2 kuřecí bujóny (pro 0,5 l vody), rozdrobené
  • 250 gramů těstovin typu risoni
    nebo 250 gramů těstovin typu orzo
  • 300 gramů červené papriky, na proužky (2 cm)
    nebo 300 gramů zelené papriky, na proužky (2 cm)
  • 200 gramů konzervovaných rajčat, drcených
  • 50 gramů vypeckovaných černých oliv
    nebo 50 gramů vypeckovaných zelených oliv
  • 4 snítky čerstvého tymiánu, jen lístky
  • 5 snítek čerstvé petržele, jen lístky, nasekané
  • 1 - 2 citróny, na klínky (2 cm)
  • 100 gramů fety, rozdrobené

Nutriční hodnoty
na 1 porci
Kalorie
2601 kJ / 621.7 kcal
Protein
32 g
Sacharidy
46.2 g
Tuk
34.5 g
Nasycený tuk
9.8 g
Vláknina
5.7 g
Sodík
1 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 79 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30dennímu zkušebnímu období a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty