
Zařízení & příslušenství
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
Příprava 20min
Celkový 2hod.
6 porcí
Suroviny
-
horních kuřecích stehen, s kůží a kostí přepůlených800 gramů
-
česnekového prášku5 gramů
-
cibulového prášku5 gramů
-
sladké červené papriky5 gramů
-
mleté pálivé papriky5 gramů
-
hnědého cukru10 gramů
-
mletého bílého pepře3 gramů
-
soli10 gramů
-
sušeného oregana2 čajové lžičky
-
sušeného tymiánu2 čajové lžičky
-
olivového oleje40 gramů
-
stroužky česneku napůl3
-
cibule na klínky (2 cm)150 gramů
-
vody700 gramů
-
kuřecí dochucovací pasty30 gramů
-
těstovin typu risoni250 gramů
-
červené papriky na proužky (2 cm)300 gramů
-
konzervovaných rajčat drcených200 gramů
-
vypeckovaných černých oliv50 gramů
-
čerstvého tymiánu jen lístky4 snítky
-
čerstvé petržele jen lístky, nasekané5 snítek
-
citróny na klínky (2 cm)1 - 2
-
fety rozdrobené100 gramů
Nutriční hodnoty na 1 porci
Kalorie
621.7 kcal /
2601 kJ
Protein
32 g
Tuk
34.5 g
Sacharidy
46.2 g
Vláknina
5.7 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sodík
1 mg
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Vaříme s krytem mixovacích nožů
10 recept
Česká republika
Česká republika