Zařízení & příslušenství
Kuřecí stehna s risoni a fetou po řecku
Příprava 20min.
Celkový 2hod.
6 porcí
Suroviny
-
800 gramů horních kuřecích stehen, s kůží a kostí přepůlených
-
5 gramů česnekového prášku
-
5 gramů cibulového prášku
-
5 gramů sladké červené papriky
-
5 gramů mleté pálivé papriky
-
10 gramů hnědého cukru
-
3 gramů mletého bílého pepře
-
10 gramů soli
-
2 čajové lžičky sušeného oregana
-
2 čajové lžičky sušeného tymiánu
-
40 gramů olivového oleje
-
3 stroužky česneku napůl
-
150 gramů cibule na klínky (2 cm)
-
700 gramů vody
-
2 kuřecí bujóny (pro 0,5 l vody), rozdrobené30 gramů kuřecí dochucovací pasty
-
250 gramů těstovin, typu orzo250 gramů těstovin typu risoni
-
300 gramů zelené papriky, na proužky (2 cm)300 gramů červené papriky na proužky (2 cm)
-
200 gramů konzervovaných rajčat drcených
-
50 gramů vypeckovaných zelených oliv50 gramů vypeckovaných černých oliv
-
4 snítky čerstvého tymiánu jen lístky
-
5 snítek čerstvé petržele jen lístky, nasekané
-
1 - 2 citróny na klínky (2 cm)
-
100 gramů fety rozdrobené
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1 mg
Protein
32 g
Kalorie
2601 kJ /
621.7 kcal
Tuk
34.5 g
Vláknina
5.7 g
Nasycený tuk
9.8 g
Sacharidy
46.2 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Vaříme s krytem mixovacích nožů
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Kari nudle s vepřovým masem
45min.
Krůtí maso s mangoldem a houbami
40min.
Batátový eintopf s klobásou a fazolemi
45min.
Hovězí kari s kokosovými roti (Kuruma Iraichchi)
2hod. 10min.
Jelení ragú s kořenovou zeleninou a pórkové buchty
2hod. 30min.
Králík po sicilsku
1hod. 20min.
Křupavé krůtí karbanátky s čočkou
1hod.
Rybí polévka s kokosovým mlékem a batáty
35min.
Vepřové maso po čínsku se zeleninou a rýžovými nudlemi
1hod. 20min.
Středomořský bramborový salát
1hod. 10min.
Kuře s batáty a červenými fazolemi
45min.
Kuřecí se zeleninou, rýží, medovou teriyaki omáčkou a brokolicí v páře
45min.