Zařízení & příslušenství
Flammkuchen se lněným semínkem, lososem a žampióny (bez lepku)
Příprava 15min.
Celkový 40min.
2 porce
Suroviny
-
2 vejce
-
25 gramů lněného semínka
-
130 gramů ementálu na kousky
-
100 gramů tvarohu
-
¾ čajové lžičky soli
-
5 špetky černého mletého pepře
-
100 gramů crème fraîche
-
15 gramů křenové pasty
-
50 gramů uzeného lososa na kousky 2–3 cm
-
50 gramů čerstvých bílých žampiónů na tenké plátky
-
½ svazku čerstvého kopru bez stonků
-
20 gramů rukoly
-
2 čajové lžičky citrónové šťávy, čerstvě vymačkané
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 porci
Sodík
1146.7 mg
Protein
37.4 g
Kalorie
2431.5 kJ /
581.2 kcal
Tuk
42.7 g
Vláknina
4.2 g
Nasycený tuk
20.5 g
Sacharidy
13.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Low carb II. a bezlepkové recepty
5 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Křehký koláč s uzeným lososem a pórkem
1hod. 10min.
Quiche s chřestem a čerstvým kozím sýrem
1hod. 20min.
Losos s fenyklovým salátem s jablky
1hod. 20min.
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1hod.
Flan z kozího sýru s jogurtovou omáčkou a pórkem
Žádné hodnocení
Hráškové rizoto s pancettou
30min.
Bliny s rajčatovo-avokádovou salsou a křenovou omáčkou
45min.
Chačapuri
1hod. 15min.
Gratinované cannelloni plněné pórkem a brokolicí
1hod. 45min.
Marinované filety z bílé ryby s omáčkou chermoula a kuskusovým salátem
1hod. 20min.
Mušle s omáčkou z bílého vína a smetany
45min.
Tomatová polévka s bazalkovým pestem
45min.