Kompatibilní verze
Karottenspätzle mit Petersilienöl und Radieschensprossen
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Petersilienöl
- 30 g frische Petersilie, Blättchen und feine Stängel
- 80 g Sonnenblumenöl
- 1 Knoblauchzehe, halbiert
- 1 TL Zitronensaft, frisch gepresst
- ¼ TL Salz
Karottenspätzle
- 450 g Karotten, in Stücken
- 100 g Mineralwasser mit Kohlensäure
- 1 EL Sonnenblumenöl
- 3 TL Salz
- 250 g Weizenmehl, griffig
- 1 Msp. Kurkuma, gemahlen
- 2 Eier (Größe M)
- Radieschensprossen, zur Dekoration
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2044 kJ / 489 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 7 g
Alternativní recepty
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1 Std. 25 Min
Couscousknöderl mit Sesam
40min
Reis-Zucchini-Puffer
50 min
Spinat-Käse-Spätzle
20min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 Min
Knödelteig-Schnitten
35min
Mangoldspätzle mit geschmorten Paradeisern
40min
Kürbisspätzle (Österreich)
1h
Kürbis-Mandel-Sauce mit Vollkornnudeln
25min
Kürbissauce zu Nudeln
40min
Kürbisrösti mit Schnittlauchsauce
35min