Polentatarte mit Ricotta und Kürbis

Polentatarte mit Ricotta und Kürbis

4.4 39 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 1hod. 5min.
4 Portionen

Suroviny

  • Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
    170 g
  • Weizenmehl
    50 g
  • Wasser
    570 g
  • Butter in Stücken
    90 g
  • Salz etwas mehr zum Bestreuen
    2 TL
  • Ricotta
    250 g
  • Ei
    1
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    2 Prisen
  • Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
    ½ TL
  • Kürbis in Spalten (5 mm), ggf. geschält (siehe Tipp)
    300 g
  • Zucchini Scheiben ( 5 mm)
    150 g
  • Rosmarin, frisch gehackt
    1 TL
  • Feta
    150 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 21 g
Kalorie 2526 kJ / 603 kcal
Tuk 38 g
Vláknina 4 g
Sacharidy 45 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...