
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 170 g Polenta, vorgegart (2-Minuten-Polenta)
- 50 g Weizenmehl
- 570 g Wasser
- 90 g Butter in Stücken
- 2 TL Salz etwas mehr zum Bestreuen
- 250 g Ricotta
- 1 Ei
- 2 Prisen Pfeffer, frisch gemahlen
- ½ TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 300 g Kürbis in Spalten (5 mm), ggf. geschält (siehe Tipp)
- 150 g Zucchini Scheiben ( 5 mm)
- 1 TL Rosmarin, frisch gehackt
- 150 g Feta
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 603 kcal / 2526 kJ
- Protein
- 21 g
- Tuk
- 38 g
- Sacharidy
- 45 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Würziger Bergkäse-Zucchini-Kuchen mit Pilzen
50min
Polentaschnitten mit Gemüse
45min
Kürbis-Rosmarin-Quiche
1hod.
Spinat-Topfen-Nockerl mit Bergkräuterbutter
45min
Kürbisrisotto
45min
Roggenflammkuchen mit Blauschimmelkäse und Karotten
1hod. 30min
Süßkartoffelschmarrn mit scharfem Dip
30min
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1hod. 5min
Rote-Rüben-Tarte mit Feta
50min
Hirsepfanne mit gebratenem Gemüse und Cashews
30min
Gefüllte Zucchini mit cremiger Polenta
1hod.
Grüne Knödel mit Kürbis-Pastinaken-Mus
1hod.